Selecteer een pagina

zij bracht gisteren het idee aan. en ik vond het zo een leuk idee dat ik maar besloot om mee te doen.

Met 40 “boards” en 461 pins staat er namelijk heel wat op mijn to-make lijstje.

En nu moest het lukken dat ik net gisterenochtend beloofd had aan Patat en Kroket om hun iets te maken.

die twee zijn namelijk ongelooflijke poppenmamaatjes, doen bijna niets anders dan met de poppen spelen, vooral Kroket dan. pop schuim te eten geven, wassen, slabbetjes aandoen, ermee gaan wandelen, ze te slapen leggen, en…..pampers verwisselen. maar dan gewoonlijk wel met haar eigen (propere weliswaar) pampertjes. maar op den duur vind ik overal verrimpelde pampers waar de plakkers niet meer van werken. en daar had ik dus meeeeeeeeeer dan genoeg van.

maar de oplossing was in de maak. op het www vond ik namelijk dit, een van de eerste dingen die ik pinde.  ik probeerde al eerder een te maken uit stof en die op te vullen met pandavulling, maar dat werd geen succes. de vilten variant vonden de minimama’s daarentegen uiterst geslaagd.
simpel, snel en zelfs te naaien met een wriemelende peuter op schoot.
meer moet dat niet zijn.

en de poppen, die hebben nu kleurige broekjes aan. aangezien het merendeel van de poppen mee naar dromenland vertrokken is, kon ik daar geen foto van maken 🙂