Selecteer een pagina

bij haar leerde ik flockfolie kennen. kan je leuke dingen mee doen….

zoals t shirtjes mee pimpen. want ik ben te gierig om die leuke-reeds-geflockte-maar-o-zo-dure-shirtjes te kopen. toch voor de kleuter die binnen de kortste keren er uit is gegroeid of vlekken heeft gemaakt.

toen ik de leuke kleurtjes flockfolie zag bij De Banier, wou ik me er ook eens aan wagen. wagen zeg ik, want ik ben niet de handigste met zo een zaken. maar bon, aan een spotgoedkoop t shirtje van bij de zeeman, daar moogt ge al ne keer mee blunderen he.

nu nog een “vormke” kiezen….op het wereldwijde web vond ik zo direct niks naar mijn goesting, maar moest het lukken dat ik juist een doos sjabloonkaartjes gekocht had voor Patat.

 en zat daar toch wel een schaap tussen zeker.
nu moet ge weten dat dat kind iets heeft met schapen. al van toen ze nog in mijnen buik zat. …er staat een levensgroot schaap met een dwaze kop op haar muur geschilderd. van de Nono kreeg ze “Bazil”, een levensgroot schaap uit de Nici-collectie, ze slaapt op een schapenkussen en en er liggen nog wel meer schapen in de knuffelkoffer en in bed. schapen zouden het worden dus. maar 1 is geen he…

en een tijdje geleden gingen we naar het elfenfestival. en dat was echt de moeite. t kind is sindsdien helemaal in de ban van elfjes. en nu had ik toch ook nog wel een sjabloon liggen van elfjes zeker. (kvind het alleen niet meer terug om er een foto van te nemen)  twas een beetje een riskante onderneming met al die kleine sterrekes enzo, kheb een paar keer gevloekt en me verbrand, maar al zeg ik het zelf: da mag gezien worden.