Selecteer een pagina

het is hier al een tijdje stil, niet meteen bij gebrek aan genaaide spullen, maar eerder bij gebrek aan goeie foto’s aangezien mijn modelletjes geen zin hebben om te poseren en bij gebrek aan energie (bij gebrek aan aanwezigheid van mijn ventje) om na alle dagelijkse dingen ook nog te bloggen.

maar vandaag zeg ik dan maar foert tegen het feit dat de foto’s niet zo geweldig zijn en heb ik nog wat fut over 🙂

dus bij deze, om de kcwc stilletjes te beginnen: twee infinity scarfs voor de meisjes. stof van bij vermiljoen. een restje van 30 cm, perfect dus om een tussenseizoensjaaltje mee te maken. en perfect voor die kleine meisjes die anders met sjaals rondlopen die eerder los hangen dan rond hun nek.

in mijn hoofd waren de stofjes omgekeerd bedoeld (roodkapje voor Kroket en het bos voor Patat), maar ze beslisten er anders over. achja, ze zijn er blij mee en ze zijn het roerend eens, das het voornaamste.

we kregen laatst het advies om een knufelhoekje te voorzien voor Patat. dus maakte ik ook nog iets van op mijn To do pinboard. als stofje gebruikte ik een hoeslaken van de Ikea en de goedkoopste kussens als vulling.
perfect te gebruiken voor de poppen, voor over te lopen, op te liggen, onder te liggen, als leesplek, als knuffelplek, als kussen voor de mama bij gebrek aan schootje van het ventje om op te liggen, ….

morgen, als het ventje onderweg is naar Bangkok, werk ik verder aan de Jacob voor Patat. en daarna die voor Kroket. en daarnaaaaa, ach we zien wel waar we raken, ideeen genoeg, nu nog zien of we de energie gaan hebben 🙂