Selecteer een pagina
ik begin met Patat en Kroket aan een nieuw hoofdstuk.
een dat ik graag wil delen met jullie. 
ik vertelde jullie eerder al dat ik sinds kort ook naai op bestelling. 
binnenkort komen daar ook workshops bij. 
bij het uitzoeken van de onderwerpen viel me op dat er nog veel vraag is naar workshops voor beginners. laten we daar dan ook mee beginnen, dacht ik zo.
ik herinner me nog hoe ik zelf begon een aantal jaren geleden, hoe ik heel veel goesting en wilde plannen had toen ik eenmaal mijn eigen naaimachine had, maar hoe moeilijk die eerste start was. 
ondertussen heb ik veel gedaan en geleerd en werden de naaikriebels alleen maar heviger.
 en dat wil ik graag doorgeven: 
die goesting en vooral de kennis om zelf iets te creĆ«ren uit stof, helemaal naar je eigen zin. 
dus, heb je zin om te leren naaien maar durf je er op je eentje niet goed aan te beginnen? of heb je al wat zelf geƫxperimenteerd maar zou je je zekerder voelen met persoonlijke begeleiding? of heb je gewoon zin om in groep te naaien, zodat je ondertussen lekker kan kletsen en bijleren?
in de workshop voor beginners gaan we samen aan de slag, in kleine groepjes, in de woonkamer van Patat en Kroket. iets lekkers om te drinken en knabbelen erbij en we zijn vertrokken.
we beginnen met eenvoudige projectjes zodat je je naaimachine en de eerste technieken leert kennen, de tweede dag starten we met een eenvoudig toiletzakje ( zo leer je paspel- en rits technieken) en als afsluiter maak je een zelfgekozen item (in overleg te bepalen) 
omdat ik besef dat niet iedereen overdag kan of juist ’s avonds niet weg kan, ben ik van plan om dezelfde reeks op twee momenten te geven.
daarom kies ik dus voor een  “ochtendvoorstelling” en een “avondvoorstelling”. 
praktisch: 

dinsdag 21 april, 5 mei en 12 mei, telkens van 10u tot 13u.

donderdag 23 april, 7 mei en 14 mei telkens van 19u tot 22u.
adres: Tinstraat 62A, 2580 putte.
minimum 3, maximum 6 deelnemers.
prijs voor de drie dagen: 79 euro, inclusief drankje en versnapering. je brengt je eigen stof en fournituren mee en (indien je hierover beschikt) je eigen naaimachine.
indien je nog geen naaimachine hebt of geen kan lenen, kan je er een huren voor 10 euro per keer. 
overlock en strijkijzer zijn ter plaatse beschikbaar. 
inschrijven kan door een mailtje te sturen naar heidivanderhaegen@live.be. ik bezorg je dan mijn gegevens om de betaling uit te voeren.  je inschrijving is definitief van zodra ik je storting ontvangen heb. 
ik mail je de lijst met benodigdheden door van zodra je  definitief ingeschreven bent.
ik kijk er alvast naar uit! 
tot binnenkort