Selecteer een pagina

toen een goeie vriendin vroeg om mee te gaan naar het stoffenspektakel kon ik natuurlijk niet neen zeggen. het voornemen om geen nieuwe stofjes meer te kopen (voorlopig) sneuvelde dan ook vroegtijdig. ge moogt de kat niet bij de melk zetten he….(al wist ik mezelf heel goed te beheersen: 1 grote lap tricot, 2 kleine lapjes katoen en 1 couponneke maar) ik ben al met grotere buiten naar huis gegaan moet ik toegeven.

met de lente in aantocht wou ik graag een speels jurkje maken, lekker los en luchtig.
ik doorzocht al mijn boekjes en digitale patronen maar koos uiteindelijk weer voor dit kleedje (uit Petit pan.)
door de tricotstof kon ik de rits achterwege laten en was het jurkje supersnel klaar.  tis wel een beetje op de groei (maatje 104), maar liever zo dan binnen 2 maand te klein.

ik vrees alleen dat ik nog wat traantjes ga zien vloeien als dat kleedje in de was gaat moeten….

stof: stoffenspektakel
patroon: jurkje Nr 21 uit knippie 4 (aug/sep 2012)