Selecteer een pagina

I’m back! na bijna een jaar blogstilte heb ik mijn moed weer bij elkaar geraapt. Met een nieuwe website, die nog niet helemaal op punt staat, maar waar ik stapsgewijs nog aan zal veranderen. Mocht er dus iets zijn dat nog niet helemaal werkt zoals het hoort, geef me dan een seintje, dan pas ik het zo snel mogelijk aan. 

Er werd de afgelopen maanden  heel wat genaaid dat nooit de blog gehaald heeft. Nu het nog zulk mooi nazomer weer is, wil ik jullie graag nog enkele zomernaaisels tonen.

Kwestie van nog even terug te dromen van onze vakantie in Kroatie, want daar werden de foto’s genomen.

Een tijdje geleden bracht mind the whale een patroon uit voor een leuk, eenvoudig zomerjurkje. Het verdween in mijn virtuele winkelmandje en toen ik tijdens een naai-dagje net voor de zomer bij pieke wieke prachtige flamingo tricot zag liggen vielen de puzzelstukjes in elkaar.

De dochters kozen elk hun kleur en ik naaide. Everybody happy.

Het patroon is eenvoudig, goed en duidelijk uitgelegd en met enkele leuke opties.

Een snel klaar project met instant goed-gevoel factor.


dsc06024

 

Het patroon voorziet een gevlochten bandje om de jurk omhoog te houden. Deze maak je op maat na het aanpassen bij je dochter. Ik had de mijne nogal ruim gemaakt en dus had ik nog over om er een bijpassende haarband van te maken.

 

dsc06019-2

 

dsc06031

 

dsc06662

 

dsc06653

 

dsc06649

 

dsc06645

 

dsc06642

 

dsc06641

 

dsc06667


patroon: mind the whale

stof: pieke wieke