Selecteer een pagina

 dit stond nog op mijn to-do lijstje van voor ik op tram 3 stapte. een kleedje voor mezelf namelijk.
de rode rozen stof kocht ik op de stockverkoop van fragile. en daar hing toen een poster omhoog met dit kleedje, ik was er instant verliefd op.

 ik begon er ook op tijd aan, gebruikte een patroon van op de naailes, waar eigenlijk een afhangende col aanhing, liet de col achterwege en maakte een beleg en een striklint,……
maar toen het resultaat niet helemaal overeen kwam met wat ik in mijn hoofd had, liet ik het afwerken liggen. deze week raapte ik dan toch nog mijn moed bijeen, nam het geheel nog wat in om het wat passender te maken en zoomde alles om. nu het afgewerkt is, ben ik er toch wel blij mee, vooral toen dochterlief thuis kwam van school en bij het zien mijn nieuwst outfi heel spontaan zei: wow, ik vind jou mooi zo…en de waarheid komt uit een kindermond he!