Selecteer een pagina

Zaterdag is het zover, dan wordt het Petekindje van het Ventje 5. toen ik de mama om een cadeautip vroeg, zei ze dat hij het liefst van al een dagje ergens naartoe gaat. Allemaal goed en wel, maar daarmee heeft dat kind nog geen cadeautje om open te maken op zijn feestje, en met lege handen aankomen is ook geen leuk gevoel voor ons.

bij haar zag ik dit. leek me wel leuk voor een 5 jarige stoere jongen.

op het laatste stoffenspektakel vond ik dit stofje. van mijn eigen appeltjesrok had ik nog een stuk blauw katoen over en van het rokje van Lalie nog een restje groen.  in de plaats van biaisband gebruikte ik gewoon een stevig lint dat ik nog had liggen en waarvan de kleurtjes als bij toeval perfect pasten.

bij haar leerde ik dan weer flockfolie kennen. ik experimenteerde ondertussen al wat op goedkope t-shirts van de keten met een geel met blauw logo en voelde me zeker genoeg me aan een naam te wagen.

en voila het resultaat van een kinderloos middagje 🙂

de knikkers liggen klaar om in het zakje te stoppen en om toch wat meer “uitpakwerk” te hebben kocht ik er alvast een knikkerbaan bij. kwestie dat we nog geen idee hebben waar we naartoe gaan. iemand tips?