Selecteer een pagina

Ik kondigde het eigenlijk deze zomer al aan: bij de volgende kaap van volgers ging ik nog eens iets weggeven.  Ik postte een teaser op instagram, maar een stom ongeluk strooide wat roet in het eten en er kwam niet veel  niets  in huis van het naaien. 

Gelukkig is de dochter ondertussen helemaal hersteld en lijkt het alsof het nooit gebeurd is.

Ondertussen ging het aantal volgers op bloglovin , instagramfacebook al over de daaropvolgende kapen, wat me de nodige schop onder de kont gaf. 
Vorige week maakte ik deze toilettas om deze tutorial te schrijven. Vandaag geef ik ze weg. 
Wil je graag een handige en grote toiletzak voor jezelf? Of zou je ze graag winnen om ze zelf aan iemand cadeau te doen?  Kijk dan even hieronder verder…

Wat moet je hiervoor doen? 
  • Volger zijn (of worden mag ook altijd natuurlijk)  van deze blog. 
  • Volger zijn van de FB pagina van Patat en Kroket, want ik zal daar de winnaar bekend maken. 
  • Een berichtje laten hieronder met jouw favoriete reisbestemming. (Voor diegenen die geen reactie kunnen laten op de blog, mogen altijd een reactie laten op de FB pagina onder het bericht van deze give-away. )
Meedoen kan tot zondagavond 8 november 21 uur. Dan trek ik een winnaar. 
En dan ga ik nu wegdromen over warme zonnige stranden en cocktails….