Selecteer een pagina

ik had het nooit gedacht, maar ik hou vol in mijn vleesloos eten. das wel het voordeel van mijn ventje dat niet thuis is natuurlijk. ben eens benieuwd of het volgende week ook nog zo vlot zal gaan. nu ja, ik ben daarnet boodschappen gaan doen en heb voor hem en de kindjes wel nog vlees meegebracht, maar ben niet van plan om daar van mee te eten. (alleen aan die zesbib, daar ga ik even mee zondigen, dat weet ik nu al) en om wat meer inspiratie te hebben en achtergrondinfo, trakteerde ik mezelf daarnet nog op een nieuw kookboek. eentje met enkel vegetarische gerechten 🙂   kwestie van niet elke keer gewoon groenten met pasta of aardappelen klaar te maken en er gewoon geen vlees bij te eten.

vandaag stond er strikjespasta met geroosterde pompoen en prei in een licht curry roomsausje op het menu. ik stond nog wat te twijfelen over de combinatie pompoen-prei, maar ik toen ik eens proefde was ik meteen overtuigd. de kinders daarentegen, ….. tja, lag het aan de vermoeidheid van een hele week in de sneeuw spelen of aan het eten….maar de pompoen (die ze anders wel lusten) werd nu helemaal niet geapprecieerd.

de foto die ik in alle rapte nog genomen had met mijne gsm, alvorens mij bij de lichtjes huilerige en zeurende “ik lust dat niet” kinders aan tafel te zetten, is met geen stokken op te laden naar mijn computer. instagram wilt ook al niet mee. ze werken allemaal tegen vandaag. ge zult mij op mijn woord moeten geloven dat het lekker was en er ook lekker uitzag 🙂
prettig weekend allemaal!