Selecteer een pagina
neen, niet de laatste 30 dagen voor het nieuwe jaar en alle goede voornemens die daarbij al dan niet komen kijken. 
wel de laatste 30 dagen voor ik 30 word. ik ben er eigenlijk nog altijd niet uit of ik dat nu erg vind of niet. sommige momenten wel, gewoon omdat het me soms “oud”klinkt, omdat er zoveel heisa rond gemaakt wordt in de media. en omdat er op de ene of de andere manier precies toch weer een fase afgesloten wordt. maar he, langs de andere kant is het ook maar gewoon een dag ouder dan de dag ervoor, ik mag niet klagen over rimpels en de kapper wist me gisteren nog te vertellen dat er nog geen grijze haren te zien zijn. geef toe, het zou erger kunnen zijn he. 
maar in gedachten heb ik wel een lijstje gemaakt van dingen die ik nog wil doen voor ik 30 wordt. geen spectaculaire dingen zoals uit een vliegtuig springen ofzo. zo veel gedoe wil ik daar niet rond maken en daar heb ik de tijd ook niet voor vrees ik om elke dag zo iets speciaals te gaan doen. maar het zou wel fijn zijn als volgende dingen nog zouden lukken…
de santa run uitlopen
nog eens gaan schaatsen
starten met yoga
een opera zien
 een date met mijn ventje
een girls night out
nog eens uitslapen (bij voorkeur na die date of girls night out)
mijn 1ste streefgewicht bereiken (nog 2 kg te gaan)
nog een kleedje voor mezelf maken
heeft er iemand nog voorstellen voor dingen die ik absoluut gedaan zou moeten hebben?