Selecteer een pagina

om te beginnen wil ik jullie hier allemaal een heel gelukkig nieuw jaar toe wensen, waarin jullie hopelijk datgene krijgen en vinden wat je in geen enkele winkel kan kopen: een goede gezondheid, goeie vrienden, mooie momenten met al wie je lief is, creatieve uitspattingen,….

het is hier de laatste weken nogal stil geweest, al heb ik niet bepaald stil gezeten. twas hier nogal veel van last minute, soms zelfs heel erg last minute….

deze kussens maakte ik voor mijn schoonzus die net verhuisd is en nog geen kussens had voor haar bank. ze wou graag grijs of bruin. het enige probleem is dat ik haar eigenlijk niet zo goed ken, aangezien ik haar niet zo vaak zie (ze woont namelijk in Duitsland) en dus ook niet zo een goed beeld heb van haar smaak. maar met wat hulp van mijn broer…

de grijze maakte ik uit een trui van mij (ooit een miskoop geweest) en na het zien van een aflevering van Rok en rol….

grijs alleen is maar wat saai, dus een klein kleuraccentje ….(grijze stof: Ikea, gele paspel: maison doree)

ik maakte er ook nog eentje met vogeltjesstof( en bruine effe achterkant en bruine paspel) uit de Banier en nog eentje met grijs en oranje accenten met stof van de Ikea.

voor mijn schoonmoeder, die al een hele tijd zegt dat ze terug wil gaan naaien, maakte ik een xxl speldenkussen ala Elissana.

en voor miss piggy maakte ik een tasje, ook ala Elissana. dankzij de workshop die ik in haar keuken mocht volgen, ging dit heel vlot. 

en tot slot: mijn patatje en kroketje, in hun outfit uit Indie die ze van Peter Sven kregen….zijn ze niet om op te eten?