Selecteer een pagina

toen ik de afgelopen week aan een aantal mensen vertelde wat ik dit weekend ging doen, kreeg ik soms rare blikken. blogweekend? bloggen? wat is dat? waarom zou je dat doen?  waren de meest gehoorde reacties.
gewoon omdat ik het leuk vind om te doen en omdat ik er nog beter in wil worden denk ik dan.
de reacties op het eerste blogweekend waren laaiend enthousiast en dus was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld.

samen met mijn mama van de ark van noa, (zij startte onlangs ook een blog)  schreven we dus in voor het blogweekend van femma.

een van de opdrachten was bloggen over het weekend.  omdat ik geen zin had om er een soort dagboekverslag van te maken, besloot ik meteen een van Lobkes tips uit te testen en eens een lijstje te maken.

here it goes!

5 redenen waarom ik blij ben dat ik naar het blogweekend gekomen ben:

1. het werd een gezellig weekend met mensen die me begrijpen als ik in blogtermen praat en er niet raar van opkijken als ik mijn smartphone boven haal om foto’s te nemen.

2. de gezichten en stemmen achter de blogs leren kennen die ik zo bewonder, en zien dat zij heel leuke en doodnormale mensen zijn.

3. ik heb enkele technische zaken bijgeleerd die ik binnenkort hoop aan te passen. 
4. de workshop smartphone fotografie van vicky bogaert was heel fijn om te volgen. hou mijn instagram account maar in de gaten! 
5.  blijkbaar ziet mijn blog er al goed uit want er was volgens Lobke ( op een klein detail na) niet veel op aan te merken. me happy!

was het alles wat ik ervan verwachtte? nee.
was het leuk en gezellig? ja
heb ik bijgeleerd? ja, maar niet zo veel als ik gehoopt had jammer genoeg. ik had al twee blogboeken gelezen en had dus al wat bagage mee op dat vlak.  

ten slotte nog een vraag voor jullie: is er iets dat jullie graag anders zouden zien op mijn blog? wat vinden jullie goed en minder goed?  alvast bedankt!