zet een kaars voor je raam vannacht….

zet een kaars voor je raam vannacht….

nog even, nog even, nog even. ik blijf het maar herhalen bij mezelf. en dat het best meevalt, zo een maand alleen, het ventje op reis voor het werk. over bijna alle continenten heen. dat het helemaal niet zo erg. maar toen ik daarnet maar bleef wachten op nieuws dat hij in Londen was voor zijn tussenlanding, begon ik me weer zorgen te maken. maar goed, na een vertraging van 3 uur in Tokyo en het missen van de verbinding naar New York hangt hij weer ergens boven de oceaan.

nog1 week, nog 1 maar…

om het voor mezelf een beetje gezellig te maken stak ik wat kaarsjes aan

een tijdje geleden zag ik dit bij vrienden en dacht: dat wil ik ook maken.

6 reacties

  1. Dat zal wel geen gemakkelijke periode geweest zijn. Maar nog een weekje! Da's maar 7 dagen. Als ik deze avond mijn kaarsje aansteek zal ik eens aan u denken. Dan zijt ge toch niet alleen. 🙂

  2. Heel gezellig die kaarsjes! Wat een kaarsje kan doen he! En nu nog een weekje volhouden, dat zal wel lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.