Lua-give away!

het is hier de laatste tijd nogal stil,
enerzijds omdat er niet zo veel genaaid is de laatste week (ventje thuis, zieke kindjes, herfstvakantie en een te bureau dat te rommelig is om aan te werken)
anderzijds omdat mijn computer tegenwerkt.
de mousepad werkt niet meer zoals het hoort en dat heeft soms zeer vervelende bijwerkingen…
maar bon, vandaag dus niets om te tonen, maar om weg te geven.
het is een zalig patroon om mee te weken en een ideaal geboortegeschenkje. 
vandaag mag ik een nederlandstalig exemplaar van dat patroon weggeven.
al wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie nalaten onder dit bericht.
in de loop van volgende week zal ik dan een onschuldige hand een gelukkige winnaar laten trekken. 

69 comments

  1. Katrien D'Hondt says:

    Ideaal! Ik heb wekelijks 10 kindjes in huis (onthaalouder) en zou heel graag eens zelf slaapzakjes maken om al die ukkepukjes een gezellig middagdutje te bezorgen! Dus zo een patroontje zou geweldig zijn 😀

  2. ruth.dhauwer says:

    Hier nog een bollebuikertje dat haar vingertjes kruist om dit te winnen! 🙂 Zou net op tijd zijn, ons mini-meisje is uitgerekend voor januari. En dan kan ik eindelijk mijn steeds groter wordende stapel babystofjes verantwoorden bij manlief 😉

  3. Hanne De Boever says:

    Ik zou dit graag winnen om mijn zus haar toekomstig eerste kindje mee te verwennen! Ze bevalt begin volgend jaar, dus dat zou nog tijd genoeg zijn voor mijn vingers om dat slaapzakje in elkaar te steken…. en nu.. fingers crossed!

Geef een reactie