hiperdepiperdepip…hoera!

gisteren werd mijn blogje 1 jaar! 
een kleine selectie van wat er het afgelopen jaar (onder andere) vanonder mijn naaimachien rolde. 
toen ik hier een jaar geleden mee begon, had ik er eerst al maanden over getwijfeld of ik daar wel mee zou beginnen. ik ben zo een beetje een eeuwige twijfelaar op sommige vlakken.
nu ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. ik heb al veel bijgeleerd van op andere blogs, heb al een (klein) steentje kunnen bijdragen aan enkele goede doelen en heb voor mezelf een stok achter de deur, want ik wil natuurlijk niet onderdoen voor al die supermooie creaties die jullie allemaal posten. 
en om mijn eerste verjaardag vieren, doe ik ook maar ineens mijn eerste give-away. 
nog zo iets waar ik al een hele tijd over loop te twijfelen. hoe, wanneer, en vooral: wat.
maar in een impulsieve bui besloot ik dan maar om in het diepe te springen en het gewoon te durven. 
ik heb al een idee wat het wordt, maar moest er iemand een suggestie hebben: feel free! 
en hoe we dat gaan aanpakken?
laat gewoon een reactie achter (eventueel met tip over wat je graag zou winnen)
volgen mag altijd (maar hoeft niet per se, al vind ik dat wel leuk natuurlijk), net zoals een linkje op je eigen blog. 
meedoen kan tot,wat zullen we zeggen, eeeeeeuh: 
14 april. 
alvast bedankt aan iedereen die hier meeleest en voor jullie leuke commentaren van het afgelopen jaar. 

32 comments

 1. MultiVroon says:

  Gefeliciteerd! Ik lees hier graag mee hoor ๐Ÿ™‚

  Jammer dat die fotocollage hierboven niet klikbaar is he (kan ook niet), want ik zou zo best wel eens terug willen bladeren naar al die mooie dingen!

  Enneh, ik doe graag mee, voor wat je ook gaat weggeven ๐Ÿ™‚

  Suggestie? Iets zelfgemaakts, bijv een ritstasje of ander soort mapje oid? Of wat restjes van jou, leuke stukje stof, bandje, applicatie, gewoon iets dat je over hebt?

  Ik heb ook een give away, mocht je mee willen doen:
  http://multivroon.blogspot.nl/2013/03/tante-trees-geeft-weg-give-away.html

 2. Sally says:

  Ik ben alvast ook een trouwe fan! Laat de verrassing maar komen? (heb ik die ni verdiend na 3 maanden ziek zijn … al is het voor het goeie doel) ๐Ÿ˜‰ Doe zo voort Heidi!!

 3. mama saartje says:

  Moeilijk he, iets bedenken om weg te geven? En hoewel materiaal weg geven altijd leuk is, vind ik iets zelfgemaakt NOG leuker. Iets waar liefde en tijd is ingeslopen… Ik ben er zeker van dat je iets leuk uit je mouw gaat schudden!! En dat er nog veel blogjaren en mooie creaties mogen volgen!!

 4. janusje says:

  Dikke proficiat! Ik zal niet bijster origineel zijn. Ik hou namelijk ook van verrassingen. Maar dat maakt het voor jou natuurlijk niet makkelijk, gezien je een twijfelaar bent. Met iets zelfgemaakts kan je niet fout doen. Dat iemand tijd en energie en plezier steekt in iets maken voor iemand anders, hoe waardevoller kan een geschenkje zijn?
  Maar ondertussen vergeet ik te zeggen dat ik graag mee doe en een linkje zal plaatsen op mijn blog.

 5. sneksniltje says:

  Eรฉn jaar al, wat vliegt de tijd hรฉ ! Maar 't is leuk komen lezen bij jouw blogje, doe dus gerust nog maar vele blogjaartjes erbij ! En een give-away is altijd leuk, of het nu groot of klein, origineel of niet origineel; als het zelfgemaakt is, is het altijd een feestje voor de ontvanger en verdient het volle respect voor de maker. Suggesties ? Euh… een nuttig bruikbaar iets zoals een tissuedooshoes, een ritstasje, een stevige boodschappentas of een sierlijk handtasje of een knikkerzakje om allerlei kleine spulletjes in te bewaren of een fietszadelhoesje of ….
  Maar hey, jij kiest toch wat je zelf graag zou maken ???? Een verrassing maakt het superleuk.
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

 6. Brigitte Peetermans says:

  Ziehier je volger nummer 51.

  Je blog is heel leuk gedaan: gezellig verteld, superfoto's en heel natuurlijk.

  Ik voelde meteen verwantschap toen je het had over witte muren in plaats van kleur en heimwee naar kleur. Je hebt dat schitterend opgelost met die vrolijke popmponnen.

  Hoewel ik weet dat wit in huis de trend is, kan ik het niet nalaten alles vol kleur te maken. Kijk maar op:http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be

  Ook herken ik het gevoel: bloggen of niet? Zelf doe ik het nu van januari na lange twijfel. Nu ben ik heel happy, vooral met nieuwe volgers. Blijft spannend.

  Oh ja, en ik doe heel graag mee met je giveaway. In het diep springen is het meest leuke wat ik kan bedenken.

 7. Marianne says:

  wat spannend zo'n give away. Ik heb eens zitten neuzen op je blog en zie je dat je bezig geweest bent met flocken. Ik zou wel eens zo'n velletje willen winnen om het ook eens uit te proberen. Lijkt me helemaal leuk.

  groetjes,
  Mjmb

 8. Juffertje-in-het-groen says:

  Hieperdepiep, hoera! Gefeliciteerd met je blogverjaardag. We volgden mekaar al een tijdje via Pinterest toen ik er op een dag plots achterkwam dat jij de toffe madam was achter deze blog! Dat was een fijne verrassing. En voor je give away laat ik me ook maar verrassen! Ik plaats een link op mijn blog.

 9. Zo Geritst by Petr@ says:

  Hoi, hier alweer n nieuwe volger, nr 58. Leuke blog en ik waag graag mijn kans voor een verrassings give a way. Is dat nu iets zelf gemaakt, n stofje dat je teveel hebt, ritsjes, knoopjes, lintjes of floockfolie, het is n verjaardag dat je viert dus elke traktatie is een feest!
  Doe zo voort!
  Groetjes
  Petra

 10. Decreazusjes says:

  Proficiat met je blogverjaardag. Wij volgen je blog met veel plezier want echt heel leuke blog. De creazusjes zijn met alle leuke verrassingen blij en kunnen heel goed delen ;-)) dus surprise us! T is nu al laat maar morgen proberen we een linkje op ons blogje te zetten. Veel succes nog met je blog en je give-away. Groetjes, de creazusjes

 11. Mara Kockaerts says:

  Gefeliciteerd!
  Met heel veel plezier doe ik graag mee met je give-away!
  Zoals zovele al gzegd hebben mag je me verrassen met iets creatiefs of een patroon (mannenhemd – het enige waar die van mij spontaan ja zei-, droomjurk/wikkeljurk van farrah fawcett,..), of zelfs iets kleurrijks, een stofje, iets zelfgemaakt,..

  Veel succes ermee!

 12. Kreatita T says:

  Proficiat met de blogverjaardag!
  Ik doe natuurlijk ook graag mee met deze give-away.
  Een verrassing is altijd leuk natuurlijk, en wat, iets zelfgemaakt of iets om zelf te maken is altijd wel leuk.

Geef een reactie