give -away -tijd!

give -away -tijd!

Ik kondigde het eigenlijk deze zomer al aan: bij de volgende kaap van volgers ging ik nog eens iets weggeven.  Ik postte een teaser op instagram, maar een stom ongeluk strooide wat roet in het eten en er kwam niet veel  niets  in huis van het naaien. 

Gelukkig is de dochter ondertussen helemaal hersteld en lijkt het alsof het nooit gebeurd is.

Ondertussen ging het aantal volgers op bloglovin , instagramfacebook al over de daaropvolgende kapen, wat me de nodige schop onder de kont gaf. 
Vorige week maakte ik deze toilettas om deze tutorial te schrijven. Vandaag geef ik ze weg. 
Wil je graag een handige en grote toiletzak voor jezelf? Of zou je ze graag winnen om ze zelf aan iemand cadeau te doen?  Kijk dan even hieronder verder…

Wat moet je hiervoor doen? 
 • Volger zijn (of worden mag ook altijd natuurlijk)  van deze blog. 
 • Volger zijn van de FB pagina van Patat en Kroket, want ik zal daar de winnaar bekend maken. 
 • Een berichtje laten hieronder met jouw favoriete reisbestemming. (Voor diegenen die geen reactie kunnen laten op de blog, mogen altijd een reactie laten op de FB pagina onder het bericht van deze give-away. )
Meedoen kan tot zondagavond 8 november 21 uur. Dan trek ik een winnaar. 
En dan ga ik nu wegdromen over warme zonnige stranden en cocktails…. 

33 reacties

 1. aha, ben ik de eerste? Ik doe graag mee voor een Patat en Kroket toiletzak! Ja, inpakken en een toiletzak meenemen beperkt zich voorlopig nog tot tentenkampen met school. Dit jaar ben ik voor de eerste keer met kids op vakantie geweest naar het zonnige la douce France! Ik moet toegeven dat dat heel goed meegevallen is. Dus mijn favoriete vakantiebestemming is een plaats waar geen stress is, zon, af en toe een cocktail, krekels op de achtergrond bij zonsondergang, lekker eten is en waar mijn familie bij is… Aaah zucht…Ik droom al weg…

 2. En ik wil naar de wintersport!! Super, mijn toilettas valt uit elkaar en ik wil meer ordening… Ik duim!

 3. Geef mij maar de Belgische Kust, het zand tussen mn tenen voelen … Genieten van de avond zon over de zee… Zaaalig

 4. Ooo, met dagen als deze kan ik echt wegdromen over onze vakantiebestemming (dat trouwens elk jaar hetzelfde is)
  Fijn met het gezinnetje naar ons familiehuis in Portugal! Zon, zee, strand… Mijn dochtertje zou deze toilettas heerlijk vinden!

 5. Berlijn!!

  Ik ben zot van dit modelletje en ga hem zeker ook eens zelf maken … Toch is eentje winnen ook altijd fijn! Dan heb ik dé toilettas van dé tutorial 🙂

 6. Oh je geeft ze weg,hoe leuk!Ik doe graag mee en favoriete reis:Londen,2 jaar geleden met mijn dochter (toen 16 jaar) en we genieten nog regelmatig na van onze trip toen!

 7. Barcelona! Zon, cultuur, zee, lekker eten, … Alles wat je nodig hebt! En deze toilettas zou dus zeker van pas komen voor een volgend tripje!

 8. Ooooh ik wil zo graag meedoen! Je toitlettasje staat op mijn to-do lijstje maar als ik er eentje mocht winnen, graag!!
  Mijn favo reisbestemming? Eigen land! Voor mij hoeft het niet om lange vakanties te maken. Ik kan enorm genieten van citytrips, wellnessje met overnachting, … 't Moet niet altijd groots zijn om te genieten, toch? 🙂

  Liefs x

 9. Zo'n schoon tasje! Tassen maken is niet zo mijn ding, winnen lijkt me wel wat. Een favoriete reisbestemming heb ik niet. Ik heb gewoon het gevoel dat ik nog te weinig van de wereld gezien heb om al een favoriet te hebben. Maar citytrips vallen hier wel in de smaak.

 10. Ik doe heel graag mee! Mijn droomplek is HAWAII !! Ik wil surfen op de mega golven en dan gelukzalig neerploffen op het hagelwitte strand, waarna ik -na geknipper met mijn vingers- een cocktail in mijn handen geduwd krijg…… :-)))) Ga je mee??? 🙂

 11. Ik ga op reis en neem mee: mijn gezin, mijn fototoestel, TOILETTAS, zonnecrème, boek,… met als bestemming castellane in Zuid-Frankrijk!

 12. Oh, zo'n toilettas voor mijzelf, dat zie ik wel zitten! Dan neem ik hem mee naar de Provence! En tussenin eens naar Nederland, mijn twee favoriete bestemmingen.

 13. Ik wil wel eens iets winnen, leuk toch? 🙂 … Ik zou zo graag het poollicht eens zien, verse krab eten, op de slee met de honden … zo ergens hoog in Scandinavië … ja dat wil ik graag 🙂

 14. Ziet er een superhandige en mooie toiletzak uit! Ideaal om mee te nemen naar Australië. Een mens mag toch dromen hè :-)…

 15. O, deze wil ik wel winnen! Een nieuwe toilettas lijkt al een eeuw op mijn 'to sew' lijst te staan.
  Mijn favoriete vakantiebestemming? Maak er eerder een droombestemming van, want ik was er nog niet eerder, maar het lijkt me het einde om in Australië rond te trekken.

 16. Ik droom van Noorwegen en Australië en als het er ooit van komt heb ik natuurlijk een mooie toiletzak nodig 😉

 17. Ik heb de tutorial al bewaard, maar een exemplaar winnen is natuurlijk handiger…
  Favoriete vakantiebestemming? Met de kids naar de zon (Mallorca, Gran Canaria), met de man liever een city-trip (New York was de max).

 18. Wauw,leuke tutorial! Maar eentje winnen is natuurlijk ook superleuk. Ik zou deze toilettafel meenemen naar mijn volgende vakantie in Duitsland, in het Zwarte Woud!

 19. Onze favoriete reisbestemming is….. trrrrrrrrrrrrrr….. Blankenberge!!!
  De kinderen vinden het geweldig. Als je ze laat kiezen tussen een echte zon vakantie en het eigenste zeetje, dan kiezen ze dus voor het laatste.
  Zelf droom ik ervan om de plas een keertje over te steken naar het verre Amerika.
  Liefst samen met de kindjes. Maar omdat dit toch wel een hele dure aangelegenheid is, zal dit er waarschijnlijk nooit van komen. (misschien moet ik eens aan crowd funding denken hihihi)

 20. Vakantie bestemming: lekker kamperen. Maakt niet uit waar, als het maar niet te veel regent. We gaan graag in eigen land, maar bijvoorbeeld engeland of scandinavie staat ook nog op de planning.

 21. gevolgd, gefbvolgd en eerst en vooral bedankt voor het delen van de tuto! Winnen zou natuurlijk tijdbesparende zijn, maar dan kan ik hem zeker zelf maken als ik ooit die droomreis naar Australië kan maken (we mogen dromen he;-)) …

 22. Ik doe ook graag mee :-).
  Japan is een zeer fijne reis bestemming waar ik zeker nog eens terug naar toe zou willen en met zo n fantastische reistoilettas zou het de reis nog mooier maken.

 23. Tenerife is mijn favoriete reisbestemming: mooi weer, veel kunnen wandelen, veel kunnen bezoeken en plezier maken. Ik zou binnenkort deze reis willen boeken met mij gezin.

 24. Voor mij is Toscane of Umbrië altijd leuk als vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.