give -away -tijd!

Ik kondigde het eigenlijk deze zomer al aan: bij de volgende kaap van volgers ging ik nog eens iets weggeven.  Ik postte een teaser op instagram, maar een stom ongeluk strooide wat roet in het eten en er kwam niet veel  niets  in huis van het naaien. 

Gelukkig is de dochter ondertussen helemaal hersteld en lijkt het alsof het nooit gebeurd is.

Ondertussen ging het aantal volgers op bloglovin , instagramfacebook al over de daaropvolgende kapen, wat me de nodige schop onder de kont gaf. 
Vorige week maakte ik deze toilettas om deze tutorial te schrijven. Vandaag geef ik ze weg. 
Wil je graag een handige en grote toiletzak voor jezelf? Of zou je ze graag winnen om ze zelf aan iemand cadeau te doen?  Kijk dan even hieronder verder…

Wat moet je hiervoor doen? 
 • Volger zijn (of worden mag ook altijd natuurlijk)  van deze blog. 
 • Volger zijn van de FB pagina van Patat en Kroket, want ik zal daar de winnaar bekend maken. 
 • Een berichtje laten hieronder met jouw favoriete reisbestemming. (Voor diegenen die geen reactie kunnen laten op de blog, mogen altijd een reactie laten op de FB pagina onder het bericht van deze give-away. )
Meedoen kan tot zondagavond 8 november 21 uur. Dan trek ik een winnaar. 
En dan ga ik nu wegdromen over warme zonnige stranden en cocktails…. 

33 comments

 1. Stan nel says:

  aha, ben ik de eerste? Ik doe graag mee voor een Patat en Kroket toiletzak! Ja, inpakken en een toiletzak meenemen beperkt zich voorlopig nog tot tentenkampen met school. Dit jaar ben ik voor de eerste keer met kids op vakantie geweest naar het zonnige la douce France! Ik moet toegeven dat dat heel goed meegevallen is. Dus mijn favoriete vakantiebestemming is een plaats waar geen stress is, zon, af en toe een cocktail, krekels op de achtergrond bij zonsondergang, lekker eten is en waar mijn familie bij is… Aaah zucht…Ik droom al weg…

 2. Querida says:

  Ooo, met dagen als deze kan ik echt wegdromen over onze vakantiebestemming (dat trouwens elk jaar hetzelfde is)
  Fijn met het gezinnetje naar ons familiehuis in Portugal! Zon, zee, strand… Mijn dochtertje zou deze toilettas heerlijk vinden!

 3. Marieke - Unique Marieke says:

  Ooooh ik wil zo graag meedoen! Je toitlettasje staat op mijn to-do lijstje maar als ik er eentje mocht winnen, graag!!
  Mijn favo reisbestemming? Eigen land! Voor mij hoeft het niet om lange vakanties te maken. Ik kan enorm genieten van citytrips, wellnessje met overnachting, … 't Moet niet altijd groots zijn om te genieten, toch? 🙂

  Liefs x

 4. La fille de la culotte says:

  Zo'n schoon tasje! Tassen maken is niet zo mijn ding, winnen lijkt me wel wat. Een favoriete reisbestemming heb ik niet. Ik heb gewoon het gevoel dat ik nog te weinig van de wereld gezien heb om al een favoriet te hebben. Maar citytrips vallen hier wel in de smaak.

 5. An Vande Velde says:

  Ik doe heel graag mee! Mijn droomplek is HAWAII !! Ik wil surfen op de mega golven en dan gelukzalig neerploffen op het hagelwitte strand, waarna ik -na geknipper met mijn vingers- een cocktail in mijn handen geduwd krijg…… :-)))) Ga je mee??? 🙂

 6. Paspelpoes Joke says:

  O, deze wil ik wel winnen! Een nieuwe toilettas lijkt al een eeuw op mijn 'to sew' lijst te staan.
  Mijn favoriete vakantiebestemming? Maak er eerder een droombestemming van, want ik was er nog niet eerder, maar het lijkt me het einde om in Australië rond te trekken.

 7. Ivy says:

  Ik heb de tutorial al bewaard, maar een exemplaar winnen is natuurlijk handiger…
  Favoriete vakantiebestemming? Met de kids naar de zon (Mallorca, Gran Canaria), met de man liever een city-trip (New York was de max).

 8. Sandra Flossie says:

  Onze favoriete reisbestemming is….. trrrrrrrrrrrrrr….. Blankenberge!!!
  De kinderen vinden het geweldig. Als je ze laat kiezen tussen een echte zon vakantie en het eigenste zeetje, dan kiezen ze dus voor het laatste.
  Zelf droom ik ervan om de plas een keertje over te steken naar het verre Amerika.
  Liefst samen met de kindjes. Maar omdat dit toch wel een hele dure aangelegenheid is, zal dit er waarschijnlijk nooit van komen. (misschien moet ik eens aan crowd funding denken hihihi)

 9. marjo says:

  Vakantie bestemming: lekker kamperen. Maakt niet uit waar, als het maar niet te veel regent. We gaan graag in eigen land, maar bijvoorbeeld engeland of scandinavie staat ook nog op de planning.

 10. Zea says:

  gevolgd, gefbvolgd en eerst en vooral bedankt voor het delen van de tuto! Winnen zou natuurlijk tijdbesparende zijn, maar dan kan ik hem zeker zelf maken als ik ooit die droomreis naar Australië kan maken (we mogen dromen he;-)) …

 11. Florentine says:

  Ik doe ook graag mee :-).
  Japan is een zeer fijne reis bestemming waar ik zeker nog eens terug naar toe zou willen en met zo n fantastische reistoilettas zou het de reis nog mooier maken.

Geef een reactie